Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@15:05:31 GMT

بازنشستگان صنعت نفت اراک معترضند

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۸۱۶۴۰

ایسنا/مرکزی مدیر داخلی و برنامه ریزی صندوق بازنشستگی شرکت نفت استان مرکزی گفت: با توجه به خصوصی شدن صندوق بازنشستگی صنعت نفت و از طرفی الحاق صندوق بازنشستگی اراک به استان کرمانشاه، بازنشستگان اراک با مشکلاتی مواجه هستند که نیازمند پیگیری مسئولان است.

رحیم هاشمی در گفت و گو با ایسنا، درخصوص اعتراض مسالمت آمیز بازنشستگان صنعت نفت که روز گذشته در ساختمان صندوق بازنشستگی این صنعت در اراک برگزار شد، اظهار کرد: تنها شعبه صندوق بازنشستگی شرکت نفت در استان مرکزی در اراک مستقر است ولی این صندوق به استان کرمانشاه الحاق شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر 1200 بازنشسته در سه صنعت نفتی استان وجود دارد که حدود 400 بازنشسته جزو جانبازان و ایثارگران و از خانواده شهدا هستند، اما از خدمات ویژه این قشر محروم شده‌اند و به آنها توجهی نمی‌شود.

هاشمی تصریح کرد: به اساسنامه فعلی این صندوق ایراداتی وارد است. نماینده اراک، کمیجان و خنداب در مجلس همراه با 80 نماینده در این خصوص تذکری را عنوان کردند. ما نیز تقاضای تغییرات اساسنامه فعلی را داریم چراکه در این اساسنامه منتخبین بازنشستگان بر عملکرد مسئولان صندوق نظارت ندارند.

مدیر داخلی و برنامه ریزی صندوق بازنشستگی شرکت نفت استان مرکزی با بیان اینکه به نظر می رسد صندوق بازنشسستگی به حیات خلوت وزارت نفت تبدیل شده است تصریح کرد: افرادی که دارای محکومیت قضایی بوده و اجازه فعالیت در هیچ ارگانی را ندارند پس از خصوصی سازی صندوق بازنشستگی نفت در این صندوق مشغول فعالیت هستند.

هاشمی ادامه داد: صندوق بازنشستگی حدود 80 سال قدمت دارد و در سال 1391 قرار بود با صندوق بازنشستگی کشور ادغام شود اما با توجه به اینکه قدمت این صندوق از صندوق بازنشستگی تامین اجتماعی بیشتر است با اعتراض بازنشسته ها مواجه شد و مقام معظم رهبری نیز به منظور ضایع نشدن حق بازنشسته های صنعت نفت با اینکار مخالفت کرد.

مدیر داخلی و برنامه ریزی صندوق بازنشستگی شرکت نفت استان مرکزی اضافه کرد: سال 95 وزیر نفت صندوق بازنشستگی شرکت نفت را خصوصی کرد و این در حالی است که این صندوق جزو بدنه وزارت نفت است و بهتر بود به جای خصوصی سازی اجازه فعالیت شرکت های خصوصی را در این صندوق بدهند. با توجه به مطرح شدن بحث دو شغله ها و وضعیت مالی خوب صندوق، زمینه سوءاستفاده از این صندوق پس از خصوصی شدن فراهم شد.

هاشمی ادامه داد: در حال حاضر نیز بودجه استان کرمانشاه و شهرهای تحت نظر آن به کرمانشاه تعلق می‌گیرد که البته این بودجه بیشتر صرف امور در خود کرمانشاه می‌شود و اراک سهم قابل توجهی ندارد.

وی خاطرنشان کرد: پیگیری های قانونی متعددی در استان انجام شده اما تاکنون پاسخی از مسئولان دریافت نشده و کسی توجهی به این موضوع نداشته است. این یک توهین به بازنشسته های صنعت نفت استان مرکزی است، در حال حاضر هم به صورت مسالمت آمیز با فرمانداری و استانداری صحبت کردیم و رو گذشته نیز در محل صندوق تجمع مسالمت آمیز انجام دادیم که بر اساس گفته معاون فرماندار منع قانونی ندارد، اما روز گذشته پس از تجمع بازنشستگان در حیاط ساختمان صندوق، سرپرست فعلی آن ما را به تماس با پلیس تهدید کرد.

مدیر داخلی و برنامه ریزی صندوق بازنشستگی شرکت نفت استان مرکزی خاطرنشان کرد: روز گذشته طوماری با محتوای مطالبه بازنشستگان خطاب به رئیس هیئت رئیسه صندوق های بازنشستگی صنعت نفت کشور با امضای برخی بازنشسته های اراک تهیه و ارسال شد که اهم موارد در آن مطرح شده است.

هاشمی با بیان اینکه متاسفانه صندوق بازنشستگی اراک تبدیل به محلی برای تفرقه اندازی میان بازنشستگان شده اضافه کرد: اکنون سرپرست صندوق بازنشستگی اراک بومی استان کرمانشاه است.  

وی افزود: در گذشته اساسنامه زیر نظر وزارت نفت بود و دیوان عالی کشور و مراجع قضایی بر صندوق نظارت داشتند اما الان چون خصوصی شده نظارتی بر آن انجام نمی‌شود.

مدیر داخلی وبرنامه ریزی صندوق بازنشستگی شرکت نفت استان مرکزی اضافه کرد: در صوت عدم توجه و پیگیری مسئولان، قطعا مجوز تجمع مسالمت آمیز خیابانی را دریافت می کنیم و در صورت ادامه روند با همین روال اعتراضات ما در نهایت به سرنوشت اعتراضات کارگران هپکو دچار خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی شرکت نفت صندوق بازنشستگي استان کرمانشاه مسالمت آمیز حال حاضر روز گذشته وزارت نفت صنعت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۸۱۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایتی از نامهربانی مردم با یار مهربان + فیلم

"کتاب" یار مهربانی است که با بی‌مهری مردم روبه رو‌ست و همین سبب سرانه پایین مطالعه در کشور شده است. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، با همه‌گیر شدن فضای مجازی رفته رفته انس مردم با کتاب و مطالعه کم و دور شد، به طوری که هستند کسانی که در روز و هفته حتی صفحه‌ای از کتاب را مطالعه نکرده و با این یار مهربان نامانوس هستند.

ایام نوروز فرصت مناسبی است تا مردم به ویژه جوانان و نوجوانان با مراجعه به کتاب ساعاتی را به مطالعه بپردازند هرچند طبق آمار سرانه مطالعه در کشور وضعیت چندان خوبی ندارد، این درحالیست که اوضاع حوزه کتابخانه‌ها و مراجعه مردم به کتابخانه‌های عمومی استان نیز وضعیت متفاوتی از اوضاع نامطلوب مطالعه در کشور ندارد.

یکی از آقایان اراکی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم درباره مطالعه خود اظهار داشت: بهترین یار، دوست و مونس کتاب است و 100 درصد مطالعه دارم، به لحاظ اینکه مدرس دانشگاه هستم می‌طلبد روزمره مطالعه کتاب‌های تخصصی را داشته باشیم.

وی ادامه داد: ما هفته‌ای را به نام کتاب و کتابخوانی داریم بنابراین سرانه کتاب و محصول فرهنگی باید در سبد خانوده‌ها قرار داشته باشد، هرچند رسانه‌ چاپی، روزنامه، رساله‌ها معقوله‌هایی هستند که در سبد روزانه اساتید و دانشجوها قرار دارد، بنده روزانه 5 ساعت را مطالعه دارم.

این همشهری اراکی در ادامه عنوان کرد: قبلا از فضای کتابخانه عمومی به ویژه از قسمت مخزن استفاده می‌کردم اما الان از آنجایی که رشته بنده علوم ارتباطات است و کتاب‌های تخصصی این حوزه در کتابخانه‌های عمومی اراک وجود ندارد از این فضا استفاده نمی‌کنم.

یکی از بانوان اراکی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اراک درباره وضعیت مطالعه خود اظهار داشت: مطالعه به طور سواد و آگاهی افراد را بالا می‌برد به همین منظور هفته‌ای دو الی سه کتاب مطالعه دارم و از کتاب‌های مختلف از جمله مذهبی و رمان و غیره برای مطالعه بیشتر استفاده می‌کنم.

وی ادامه داد: گاهی اوقات با فرزندان خود، فضای کتابخانه عمومی را برای مطالعه انتخاب می‌کنیم چراکه فضای مناسب کتابخانه آرامش خاصی دارد و بچه‌ها بیشتر به کتابخوانی و مطالعه علاقه پیدا خواهند کرد.

یکی دیگر از آقایان اراکی در مصاحبه با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: حدودا در هفته دو ساعت مطالعه دارد و از کتاب‌های مذهبی و کتب‌ درسی و کتب مربوط به رشته کاری برای مطالعه استفاده می‌کند و ممکن است به دلیل مشغله کاری امکان مطالعه روزانه و مستمر وجود نداشته باشد.

وی افزود: فضای کتابخانه عمومی برای مطالعه بسیار مناسب است و افراد می‌توانند برای تمرکز بیشتر از این فضا برای مطالعه استفاده کنند، قبلا بنده از فضای کتابخانه عمومی برای مطالعه استفاده می‌کردم اما به دلیل مشغله کاری امکان استفاده از این فضتا وجود ندارد و در هر زمان و مکانی فرصت داشته باشم مطالعه می‌کنم.

از دیگر بانوان اراکی در این باره اظهار داشت: هفته‌ای یک داستان کوتاه می‌خوانم و این داستان کوتاه را برای دوستان و آشنایان خود رد فضای مجازی ارسال می‌کنم. برای ضبط داستان کوتاه حداقل 20 دقیقه زمان نیاز است و حتی برای اینکه بدون تپق باشد معمولا یک ساعت طول می‌کشد.

وی بیان کرد: قبلا گاهی از کتابخانه عمومی نزدیک منزل برای مطالعه استفاده می‌کردم اما الان آرامش فضای منزل را برای مطالعه ترجیح می‌دهم و اینکه ممکن است شرایط فراهم نباشد تا از کتابخانه عمومی استفاده کنم اما در منزل هر زمانی که فرصت داشته باشم مطالعه می‌کنم.

فعالیت 86 کتابخانه شهری و روستایی در کل استان مرکزی

علی گودرزی، مدیرکل کتابخانه‌های استان مرکزی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: در حال حاضر کتابخانه‌های عمومی استان مرکزی با بیش از 70 خدمت فرهنگی، هنری، اجتماعی و اقتصادی در حال خدمت به مردم سرزمین آفتاب هستند، 86 کتابخانه شهری و روستایی در کل استان  و یک کتابخانه سیار در پنج روستا مشغول خدمت رسانی هستند.

وی افزود: کتابخانه مرکزی شهر اراک به عنوان بزرگترین کتابخانه مرکزی جهان اسلام و کتابخانه عمومی خاورمیانه و غرب آسیا بزرگترین کتابخانه عمومی کشور در آینده‌ای نزدیک اتفاق نوین و جدیدی را در سطح فرهنگی، هنری و اجتماعی ایجاد خواهد کرد.

مدیرکل کتابخانه‌های استان مرکزی تصریح کرد: فضای این کتابخانه با ریزفضای بسیار متعدد و خدمات بسیار متنوع و گونانگونی که قرار است ارائه دهد می‌تواند در ارتقای سطح فرهنگی و اجتماعی خطه مفاخر و مشاهیر نقش مهمی را ایفا کند و تاثیرگذار باشد، امیدواریم با افتتاح این کتابخانه اتفاق نو و فصل جدید از فعالیت‌ها در استان مرکزی و شهر اراک آغاز شود.

عضویت بیش از 10 میلیون نفر در کتابخانه های عمومی کشور

مهدی رمضانی، دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در گفت‌وگو باخبرنگار تسنیم اظهار داشت: در سراسر کشور حدود 3 هزار و 800 کتابخانه وجود دارد که حدود یک هزار کتابخانه خصوصی و مشارکتی است و بیش از 2 هزار و 700 کتابخانه نهادی است که مستقیما زیر نظر نهاد کتابخانه‌ها اداره می‌شود.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور افزود: گسترده‌ترین شبکه فرهنگی در کشور را برای خدمات عمومی نیز کتابخانه‌های عمومی ارائه‌ می‌کنند، اعضای قطعی عضو کتابخانه‌ها بیش از 10 میلیون نفر است که بیش از 2.5 میلیون نفر از افراد فعالیت و تراکنش عضویت امانت دارند، این تعداد غیر از اعضایی است که خدمات دیگری از کتابخانه دریافت می‌کنند.

.

گزارش از فاطمه ساریخانی

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • روایتی از نامهربانی مردم با یار مهربان + فیلم
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • لزوم روزآمدی مربیان عقیدتی
  • اجرای همزمان ۱۱ طرح بزرگ ایمنی در راه‌های استان مرکزی
  • دفتر نمایندگی خبرگزاری ایمنا در اراک افتتاح شد
  • شناسایی ۱۰ ساختمان بسیار پرخطر و ناایمن در اراک
  • تولید اتوبوس ناوگان حمل ونقل عمومی در سال گذشته زیر ۱۰۰۰ دستگاه بود
  • تمامی معلمان رتبه‌بندی می‌شوند / ۶۷ هزار فرهنگی در شرایط بازنشستگی 
  • حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان دو برابر می شود/ ۶۷ هزار فرهنگی در آستانه بازنشستگی
  • تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها