Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - روابط عمومی صندوق‌های بازنشستگی، پس‌انداز و رفاه کارکنان صنعت نفت درباره گفت‌وگوی یکی از بازنشستگان صنعت نفت با یک سایت خبری توضیحاتی ارائه کرد.
به گزارش شانا، متن جوابیه روابط عمومی صندوق‌های بازنشستگی، پس‌انداز و رفاه کارکنان صنعت نفت به این شرح است:
یکی از بازنشستگان که در گذشته از حوزه‌ وزارت علوم به صنعت نفت وارد شد و مناصبی را هم، به اعتقاد برخی صاحب‌نظران، براساس روابط و نه تخصص، کسب کرد، در گفت‌وگو با یک سایت خبری گفته است که سال‌ها در تلاش بوده تا دست‌اندرکاران را متوجه امور سازد! همین فرد مدعی شده است که یکی از مسئولان صندوق‌ها، نفتی نیست و بنابراین حسی نسبت به مشکلات ندارد! اما نگفته‌اند که کدام مشکل صنعت نفت، با دخالت خود ایشان رفع شده‌ است!؟ در برخی مناصب هم که بوده‌اند، پس از یک مدتی کوتاه گاه حتی چند ماه، تودیع شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


برای نمونه، از پروژه «ایران ال‌ان‌جی» نام بردند که خودشان هم در آنجا حضور داشتند، اما به ظاهر انتظار دارد گزارش اقدام‌هایشان را دیگران تشریح کنند!
متخصصان امر به‌خوبی آگاهی دارند که اجرای پروژه‌ مذکور، بیش از یک دهه پیش، از سوی هیئت مدیره‌ شرکت ملی نفت ایران به صندوق‌ها تکلیف شد. مسئولان فعلی صندوق‌ها، آن زمان از اساس در این سازمان نقشی نداشته‌اند و برای واگذاری یا تکمیل این پروژه، هرگونه اقدامی هم که می‌شد انجام داد، انجام شده است. بنابراین، بدیهی است که کشف جدیدی روی نداده تا ایشان آن را «محور مصاحبه» اعلام و سعی کند با روایت ناصواب خویش و با به‌کارگیری عامدانه‌ عبارت «به‌طور مثال (و در ادامه) نام پروژه»، طرح یادشده را به گفته پیشین خود پیوند دهد، یا به اصطلاح گواه گفته‌های خویش بگیرد تا نزد مخاطب، معتبر جلوه کند!
این فرد از عبارتی مانند «اتلاف منابع» یا مضامین مشابه، برای برانگیختن احساسات مخاطبان استفاده می‌کند، یا به‌طور مثال، ادعا می‌کند که گزارش‌های بارگذاری‌شده روی سامانه‌ کدال، زیپ‌شده و غیرقابل‌استفاده‌اند، اما بالاخره شخصاً موفق به استخراج آنها شده است! به ظاهر ایشان قصد داشتند تبحر خاصی را از خود به نمایش بگذارند! این شخص در خلال همین افاضات، از لزوم نظارت و حسابرسی هم سخن به میان می‌آورد، در حالی که واضح است سخنان وی بیشتر از روی علاقه‌مندی به حضور در فضای رسانه‌ای و شهرت‌طلبی بوده است، چراکه سال‌هاست سازمان حسابرسی که زیرمجموعه‌ وزارت اقتصاد و دارایی است، به‌عنوان حسابرس قانونی از سوی هیئت امنای صندوق برای بررسی گزارش‌های تلفیقی، انتخاب شده است و گزارش‌های تهیه‌شده، ضمن ارائه به آن هیئت، در سامانه‌ کدال نیز منتشر می‌شوند. از این رو، مسیر قانونی نظارت و حسابرسی به‌طور کامل مشخص است و امور یادشده، توسط بالاترین رکن حسابرسی در کشور انجام می‌شود.
نکته‌ عجیب و تأسف‌آور دیگر، استناد به همان گزارش‌هایی است که خود او در گپ رسانه‌ای‌اش، ادعای عدم‌شفافیت آنها را مطرح می‌کند! شیوه‌ای که نه‌تنها نخبگان جامعه، بلکه مخاطب عمومی را نیز قطعاً قانع نخواهد کرد. گواه این سخن، عدم بازتاب گفت‌وگوی انجام‌شده، در رسانه‌های معتبر صنعت نفت است.
نیت نگارنده، ارائه‌ پاسخ با جزییات فنی نیست، زیرا بیان ایشان، تنها با گرایش به حضور رسانه‌ای و مبتنی بر کلی‌گویی بوده است. با این حال، شایان ذکر است که ایشان در گفت‌وگوی رسانه‌ای خود، بدون ارائه‌ هیچ‌گونه آمار و دلایل، بیان‌ کردند که وضع شرکت‌های زیرمجموعه خوب نیست!
به احتمال زیاد، ایشان نمی‌دانند که یکی از شاخص‌های مهم برای ارزیابی موضوع مورد بحث، رشد دارایی‌های صندوق است! برای ایشان که ادعای «نفتی‌ بودن» و حساسیت نسبت به مشکلات صندوق‌ها را دارند، یافتن میزان رشد دارایی‌ها نباید زیاد سخت باشد! گزارش‌های استاندارد اکچوئری، هر سه سال یک بار در صورت‌های مالی درج می‌شود که در آخرین مرتبه، گزارش‌های مذکور در صورت‌های مالی سال مالی منتهی به اردیبهشت 98، قید شده‌اند.
با توجه به اینکه ایشان در اظهارنظرهایشان، این موضوع بنیادی را در نظر نگرفته‌اند، به‌یقین نمی‌دانند که دارایی‌های صندوق نیز طی یک سال، دو برابر شده است بنابراین، تحلیل‌های مدعی درباره نظام بیمه‌ای از واقعیت به دور است.
البته شاید اگر ریاست هیئت‌رئیسه‌ غیرنفتی (از نظر مدعی)، همین شخص را به‌عنوان عضوی در هیئت مدیره‌ها به‌کار می گرفت حس و علاقه او چنین نبود.
خلاصه‌ کلام اینکه، سازمان صندوق‌ها از نظرات فنی فرهیختگان در همه‌ حوزه‌ها و سطوح مختلف، استفاده می‌کند و اظهارات افراد معدودی را که تنها به‌دنبال جلب توجه و کار نمایشی در رسانه‌ها هستند، جدی نمی‌گیرد. معمولاً این دسته از افراد، در شبکه‌های اجتماعی گرد هم می‌آیند و از یکدیگر تمجید می‌کنند زیرا از تأیید و تمجید مراجع رسمی و معتبر، محروم هستند!

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: صندوق ها رسانه ای گفت وگوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۴۹۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر رئیس سیا به مصر با دستور کار آتش‌بس در غزه

به گزارش گروه بین الملل ایسکانیوز؛ مقام‌های امنیتی مصر روز جمعه خبر دادند «ویلیام برنز» مدیر سیا به منظور برگزاری نشست‌هایی درباره آتش‌بس و تبادل اسرا میان مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی وارد قاهره شده است.

بیشتر بخوانید؛ بایدن: نتانیاهو در رابطه با غزه اشتباه می‌کند

مصر به همراه قطر رهبری تلاش‌ها برای میانجیگری بین حماس و رژیم صهیونیستی به منظور حصول آتش‌بس و تبادل اسرا را برعهده گرفته‌اند.

طبق گزارش رویترز، سیا به درخواست‌ها برای اظهارنظر درباره سفر برنز به قاهره پاسخ نداده است.

مصر که تلاش‌های جدیدی را برای حصول توافق بر سر غزه آغاز کرده است، همچنین به رژیم صهیونیستی برای حمله به رفح، منطقه‌ای که سرپناه بیش از یک میلیون آواره فلسطینی است، هشدار داده است.

میانجی‌ها می‌گویند منتظر پاسخ حماس به نسخه جدید پیشنهادی برای آتش‌بس هستند.

وبگاه القاهره الاخباریه نیز خبر داد مصر روز شنبه میزان هیأتی از حماس خواهد بود تا مذاکرات درباره آتش‌بس در غزه ادامه یابد.

مقاومت فلسطین تاکید کرده تنها با تحقق شروط خود که آتش‌بس کامل، خروج نظامیان اشغالگر از غزه و بازگشت آوارگان به شمال غزه است، توافق را تایید می‌کند.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1229356 برچسب‌ها غزه

دیگر خبرها

  • سفر رئیس سیا به مصر با دستور کار آتش‌بس در غزه
  • گفت‌وگوی ویژه با احسان اصولی و پاسخ به مهم‌ترین سوالات
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • گفت‌وگوی تلفنی هنیه و رئیس اطلاعات مصر درباره مذاکرات/هیئت حماس به‌زودی در قاهره
  • گفت‌وگوی بی‌بی‌سی فارسی با یکی از نویسنده‌های گزارش درباره قتل نیکاشاکرمی و تجاوز به او | بخش فارسی BBC آمد ابرو را درست کند، چشمش را هم کور کرد...
  • افزایش حقوق بازنشستگان قطعی شد؟ /پاسخ سخنگوی دولت
  • کمک ۱.۱ میلیارد دلاری صندوق بین المللی پول به پاکستان
  • تولید اتوبوس ناوگان حمل ونقل عمومی در سال گذشته زیر ۱۰۰۰ دستگاه بود
  • تمامی معلمان رتبه‌بندی می‌شوند / ۶۷ هزار فرهنگی در شرایط بازنشستگی 
  • حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان دو برابر می شود/ ۶۷ هزار فرهنگی در آستانه بازنشستگی